Hoe gaat het in zijn werk

1. Contacteer ons met uw verhaal

Stuur ons zonder kosten een mail via het contactformulier met uw verhaal, heeft u al een vaste winkel maar wilt u er een webshop bij of wilt u gewoon starten met een webshop maar wat zijn de kosten hiervan ? De meesten gaan op zoek online maar zien verschillende prijzen en verhalen en zien op het laatste de bomen door het bos niet meer. Uit ervaring weten we dat bijna iedereen die een webshop wil starten niet zeker is wat het allemaal nu net inhoud en komen meestal vast te zitten met onderstaande vragen.

Waar moet ik nu allemaal juist rekening mee houden ?
Hoeveel is nu eigenlijk de totale kost voor de website ?
Wat is hier allemaal in begrepen ?
Zijn er nog verborgen jaarlijkse kosten ?
Wat moet ik zelf doen en kan ik dit wel ?
Is alles wel veilig voor de online betalingen ?
Mijn site staat online, wat nu voor google ?
.....

2. Wij nemen contact met u op

Nadat wij uw verhaal grondig hebben bekeken nemen wij met u vrijblijvend contact op en maken eventueel een afspraak om samen alles eens te overlopen. Zo krijgt u een idee wat de kosten allemaal zijn en waar u rekening mee moet houden. Na een akkoord van de beide partijen maken wij een eenvoudig contract op dat jaarlijks opzegbaar is.

3. Wat doen wij voor u

Wij maken uw volledige site en nemen op regelmatige basis contact op met u om in eerste instantie het design te bekijken. Wij zetten hiervoor de site open die enkel bij u op de PC thuis zichtbaar is zodat wij niet steeds tot bij jullie moeten komen of omgekeerd. Wij vragen u enkel of u een Excel file kan bemachtigen van de producten die u verkoopt of wil gaan verkopen met de teksten die u wilt plaatsen, een beschrijving van het product ... Dit is gewoon een Excel met enkele kolommen die u kan invullen of waarvan u ons de gegevens van kunt bezorgen, zo staan ineens bij het openen van de site de producten mee online en hoeft u zich hierover ook geen zorgen meer te maken.

Enkele aanpassingen per maand zijn inbegrepen, dit kan het aanmaken van producten zijn tot een promo plaatsen of een extra infopagina aanmaken bijvoorbeeld. Hiervoor beschikken wij ook over het op maat maken van de foto's om die goed online te laten overkomen op PC, tablet en smartphone. Onze designs passen zich hier steeds ook op aan.

Ook maken wij de connectie met een online rekening voor u en helpen deze mee te openen zodat de betalingen op alle mogelijke manieren kunnen gebeuren en goed beveiligd zijn. Idem voor de leveringsmethodes van bijvoorbeeld gratis verzenden vanaf een bepaalde prijs, op een locatie ophalen, in een afhaalpunt .... Ook zorgen wij voor een automatisch online facturatiesysteem, als de klant een bestelling plaatst krijgen zijn automatisch een mail met daarin de bevestiging van de bestelling, de betaling en de orderstatus. Wij maken enkele orderstatussen aan die u dan makkelijk via de backoffice kan veranderen van bijvoorbeeld, uw bestelling is in aanmaak, uw bestelling is verzonden, ....

Elke klant krijgt ook online een login waar hij steeds zijn facturen en eventuele creditnota's kan downloaden, leveringsadressen wijzigen etc... Bij een nieuwe bestelling zal u ook steeds een verwittiging krijgen per mail zodat u niet de hele dag achter uw pc moet blijven zitten, idem voor de betaling krijgt u een mail dat deze in orde is en op uw online rekening staat zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Meerdere talen zijn ook mogelijk maar de vertalingen moeten door u worden aangeleverd of wij laten dit eventueel door een vertaalbureau voor u doen.

We kunnen hier nog veel verder over doorgaan maar u zal al wel begrijpen dat dit een heel compleet aanbod is.Interesse ? Neem contact met ons per mail via ons contactformulier